Specialist in Japanse auto-merken
Bel

030 - 229 25 28

Onderdelen

Feelders Autodemontage is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in JAPANSE auto's en onderdelen, zoals Nissan, Mazda, Mitsubishi, Honda, Toyota, Suzuki, Daihatsu en Subaru. Deze onderdelen zijn zowel nieuw als gebruikt. De verkoop van gebruikte onderdelen is echter onze hoofdactiviteit, vooral de auto's tussen de 5 en de 15 jaar oud. Auto's worden bij ons totaal gedemonteerd, zodat wij bijna elk onderdeel van een auto los op voorraad in onze magazijnen hebben liggen.

Demontageauto's met goed bruikbare auto onderdelen Een grote voorraad gebruikte auto onderdelen voor japanse auto's

Milieu

Milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken uiteraard over een Vergunning op grond van de Wet Milieubeheer van de Provincie Utrecht. Verder zijn wij van mening dat de eerste en beste stap van recyclen bestaat uit de directe verkoop van gebruikte onderdelen. M.a.w. niet zozeer het scheiden van de verschillende stoffen maar het direct her- gebruik van de onderdelen waarvoor ze bedoeld zijn moet de eerste stap naar recyclen zijn. Er worden naar onze mening nog teveel onderdelen vernietigd die nog zeer bruikbaar zijn.

Een gedeelte van onze onderdelen voorraad kunt u online bekijken. Kunt u iets niet vinden neem dan even contact met ons op, mogelijk is het gewenste onderdeel voorradig in het magazijn

Gebruikte onderdelen overzicht

Nieuwe onderdelen overzicht

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00u - 17:30u Zaterdag 09:00u - 15:00u

U vindt ons op het Industriegebied Fornhese aan de Fornheselaan 162-164 , in Den Dolder (bij Utrecht)

Bekijk de routeplanner

Voor al uw vragen over Japanse auto's en onderdelen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact